Usi de interior din lemn masiv 61 produse.

produse pe, pagina

Usi de interior din lemn masiv - Caracteristici

Executata în totalitate din lemn masiv de tei, pin sau stejar intreaga noastra gama de usi de interior nu are în componenţa alte materiale compozite precum MDF, PAF, PAL etc. Foaia de uşă are grosime pe friz de 40mm şi este formată dintr-un cadru de rezistentă compus din lonjeroane (verticale) şi curmezişe (orizontale) în interiorul cărora se înglobează tăblii (în cazul uşilor pline) cu grosime de 25mm sau grile (în cazul uşilor cu decupaj de geam )

Lonjeroanele sunt stratificate pentru a conferii uşii o rezistenta sporită şi a împiedica torsionarea sau curbarea sub acţiunea diverşilor factori externi precum umiditatea, diferenţe de temperatura, forţe mecanice. Curmezişele, tocurile, tăbliile şi grilele sunt executate în totalitate din lemn masiv.

Izolarea termică şi fonică pentru toata gama de usi de interior este asigurată de calităţile naturale ale lemnului care, în grosime de 40mm pentru uşile de interior, este un excelent agent de izolare.

Etanşeitatea este asigurată de o garnitura de etanşare din plastic, prevăzută cu o aripioară ce se mulează pe toc, asigurând o închidere silenţioasă şi ermetică. Toate aceste usi de interior sunt finisate cu soluţii de cea mai buna calitate şi au aplicate un strat de bait, unul de grund şi două de lac. Baiţurile sunt pe bază de apă furnizate de firma MILESI-ITALIA, iar grundul şi lacul sunt poliuretanice furnizate de firma SAYERLAK-ITALIA, lideri mondiali în domeniul soluţiilor de tratare a lemnului.

Dimensiunile standard ale usilor de interior comercializate de TGG

Intreaga gama de usi de interior din lemn pe care v-o punem la dispozitie se prezintă în dimensiuni STAS pentru a putea fi montate în goluri de perete cu cote finite de 700-800-900/2080 mm, dar în condiţiile în care aveţi goluri de perete care nu pot fi aduse la aceste cote, se pot confecţiona la comandă în orice dimensiune şi ansamblu (2-3-4 canaturi fixe şi mobile, glisante, etc.) cu supralumină sau în orice fel doriţi dvs. a fi executate.

În cazul în care sunt confecţionate la comandă în alte cote decât cele STAS, pentru fiecare cotă atipică se va aplica o majorare de preţ de 15%. Astfel, în cazul în care dimensiunea diferă decât pe lăţime preţul se majorează cu 15%, iar dacă diferă în ambele dimensiuni (lăţime şi înălţime), preţul se majorează cu 30%.

În cazul în care se execută ansambluri de uşi de interior în canate, cu supralumină sau în dimensiuni mult diferite de cotele standard, atunci preţul se va calcula pe metru pătrat de tâmplărie. În varianta standard, în preţul uşii este inclusă feroneria: 3 balamale PIPA reglabile tridimensional, o broască cu chei şi un mâner tip rozetă din AL eloxat. Balamalele şi broasca sunt de la firma AGB-ITALIA, iar mânerul de la firma LOCKO.

Calitate și garanție

Toate produsele noastre sunt însoţite de certificat de calitate şi conformitate şi corespund tuturor normelor Uniunii Europene în acest domeniu. Garanţia tuturor acestor usi de interior este de 2 ani de la data livrării.

Mai mult

Contacteaza-ne

BUCURESTI Valea Cascadelor -0726.71.56.56 sau BUCURESTI Colentina -021.240.76.77 -0731.51.91.03

Cerere oferta
 
Theme skin
Layout Direction