Usi de exterior 62 produse.

produse pe, pagina

Uşi de exterior moderne

Uşi de exterior în sistem triplu-stratificat - sunt executate pe baza unor soluţii proprii moderne, însoţite de avize de specialitate, se prezintă ca produse competitive la nivelul standardelor actuale în domeniu. Satisfac cele mai înalte exigenţe privind siguranţa, izolarea termică şi fonică, etanşeitatea şi nu în ultimul rând finisarea.

Uşi de exterior - Caracteristici

DIMENSIUNI: Gama de uşi de exterior pe care v-o punem la dispozitie se prezintă în dimensiunea STAS pentru uşă de intrare în casă în cota gol de perete de 1000/2100mm dar pe comandă se pot confecţiona în orice dimensiuni, într-un canat sau în doua canaturi, cu unu sau două adausuri laterale, cu sau fără supralumină. CONSTRUCŢIE: Uşi de exterior executate din lemn de esenţă tare (stejar, frasin) triplu-stratificat, în profile cu grosime de 68mm, cu miez de răşinoase îmbinat în dinţi pe contra-fibra, pentru a rupe tensiunea internă a lemnului de esenţă tare, pentru a-l stabiliza la diferenţe mari de temperatură şi umiditate şi a conferi o rezistentă sporită la torsionare lonjeroanelor laterale dar şi elementelor intermediare care formează modelul uşii. IZOLARE: Izolarea termică şi fonică pentru aceste uşi de exterior este asigurată de calităţile intrinseci ale lemnului care la o grosime de 68mm este un excelent agent natural de izolare. ETANŞEITATE: Etanşeitatea uşi de exterior este asigurată de cele doua garnituri de etanşare de cea mai buna calitate care sunt montate pe canturile uşilor şi de sistemul de feronerie care este special conceput pentru a asigura o închidere etanşă. FINISARE: Toată tâmplăria acestor uşi de exterior comercializată de noi este impregnată cu soluţii (grund, bait, lac) pe bază de apă da la SIKENNS - Olanda, unul dintre liderii mondiali în domeniul protecţiei lemnului cu experienţă de sute de ani. FERONERIE: Feroneria uşilor este asigurată de firma ROTO - Germania, special concepută pentru uşi de exterior, cu sistem de închidere multipunct, butuc excentric furnizat de firma KALE şi mâner HOPE - Germania.

Uşi de exterior - Garanţie și calitate

Toate produsele noastre sunt însoţite de certificat de calitate şi conformitate şi corespund tuturor normelor Uniunii Europene în acest domeniu. Garanţia pentru toate aceste uşi de exterior este de 2 ani de la data livrării.

Mai mult

Contacteaza-ne

BUCURESTI Valea Cascadelor -0726.71.56.56 sau BUCURESTI Colentina -021.240.76.77 -0731.51.91.03

Cerere oferta
 
Theme skin
Layout Direction