Usi de exterior din lemn triplustratificat 72 produse.

produse pe, pagina

Usi de exterior din lemn triplu-stratificat moderne

TGG produce usi de exterior din lemn în sistem triplu-stratificat executate pe baza unor solutii proprii moderne, însotite de avize de specialitate, se prezinta ca produse competitive la nivelul standardelor actuale în domeniu. Satisfac cele mai înalte exigente privind siguranta, izolarea termica si fonica, etanseitatea si nu în ultimul rând finisarea.

Usi de exterior din lemn - Caracteristici

DIMENSIUNI: Gama de usi de exterior din lemn pe care v-o punem la dispozitie se prezinta în dimensiunea STAS pentru usa de intrare în casa în cota gol de perete de 1000/2100mm dar pe comanda se pot confectiona în orice dimensiuni, într-un canat sau în doua canaturi, cu unu sau doua adausuri laterale, cu sau fara supralumina. CONSTRUCTIE: Usi de exterior executate din lemn de esenta tare (stejar, frasin) triplu-stratificat, în profile cu grosime de 68mm, cu miez de rasinoase îmbinat în dinti pe contra-fibra, pentru a rupe tensiunea interna a lemnului de esenta tare, pentru a-l stabiliza la diferente mari de temperatura si umiditate si a conferi o rezistenta sporita la torsionare lonjeroanelor laterale dar si elementelor intermediare care formeaza modelul usii. IZOLARE: Izolarea termica si fonica pentru aceste usi de exterior din lemn este asigurata de calitatile intrinseci ale lemnului care la o grosime de 68mm este un excelent agent natural de izolare. ETANSEITATE: Etanseitatea usilor de exterior este asigurata de cele doua garnituri de etansare de cea mai buna calitate care sunt montate pe canturile usilor si de sistemul de feronerie care este special conceput pentru a asigura o închidere etansa. FINISARE: Toata tâmplaria acestor usi de exterior comercializata de noi este impregnata cu solutii (grund, bait, lac) pe baza de apa da la SIKENNS - Olanda, unul dintre liderii mondiali în domeniul protectiei lemnului cu experienta de sute de ani. FERONERIE: Feroneria usilor este asigurata de firma ROTO - Germania, special conceputa pentru usi de exterior, cu sistem de închidere multipunct, butuc excentric furnizat de firma KALE si mâner HOPE - Germania.

Usi de exterior din lemn - Garantie si calitate

Toate produsele noastre sunt însotite de certificat de calitate si conformitate si corespund tuturor normelor Uniunii Europene în acest domeniu. Garantia pentru toate aceste usi de exterior este de 2 ani de la data livrarii.

Mai mult

Contacteaza-ne

BUCURESTI Valea Cascadelor -0726.71.56.56 sau BUCURESTI Colentina -021.240.76.77 -0731.51.91.03

Cerere oferta
 
Theme skin
Layout Direction