Cinevaaa sa ne aduca vara inapooi…sau mai bine nu 🙂  Iubitorii anotimpului ploios deja se bucura de primele frunze ingalbenite si de serile racoroase de toamna. Si chiar si cei care inca suspina dupa briza marii, nu pot sa nu admire bogatia de culori oferita de toamna. Pentru astazi, m-am gandit sa aducem cate putin din „oferta de toamna” chiar in casele noastre, prin decoratiuni care sa se bazeze exclusiv pe materiale naturale.

Decoratiuni si aranjamente inspirate de toamna

Decoratiuni cu frunze

Frunzele, sunt, fara indoiala, actorii principali ai toamnei. Si inainte sa va ganditi ca tot ceea ce pot sa ofere este dezordine si haos, va propun sa aruncati o privire pe urmatoarele aranjamente:

decoratiuni-de-toamna* Fa un colier din frunze, folosind doar ac si ata, si foloseste-l pentru decorarea bibliotecii sau a bucatariei.

decoratiuni-de-toamna-1

decoratiuni-de-toamna-2

* Inrameaza cele mai frumoase frunze pe care le gasesti in parc folosind lipici, hartie alba si cateva rame de tablouri (pe care le poti refeolosi odata cu trecerea anotimpului).

decoratiuni-de-toamna-3Decoratiuni cu dovleci

Nu trebuie sa fie Holloween ca sa folosim dovlecii pentru infrumusetarea locuintei. Ii poti folosi la intrare, pe scari, pe masa din bucatarie, pe terasa, etc. Partea frumoasa cand vine vorba de dovleci este ca pot fi pictati si li se pot aplica diverse alte obiecte de decor. Iata cateva idei inspirationale:

decoratiuni-de-toamna-4

decoratiuni-de-toamna-5

decoratiuni-de-toamna-

decoratiuni-de-toamna-6Decoratiuni cu porumb

Nu stiu cati dintre voi s-au gandit pana acum la porumb ca la o alternativa de decorare a casei si gradinii, dar eu o gasesc foarte interensanta.

decoratiuni-de-toamna-7

decoratiuni-de-toamna-10

decoratiuni-de-toamna-11Spor la decorat! 🙂

Sursa imagini: 1, 2, 3-4, 5, 6-7, 8, 9-10-11

 

Spread the love