amenajare pentru veranda

Veranda este un spatiu in aer liber ideal pentru a-ti petrece timpul liber, in special in serile racoroase de vara. Daca te numeri printre norocosii care au o terasa, la bloc sau la casa, sunt convins ca asteptai cu nerabdare sezonul cald. Poate ai fi tentat sa crezi ca amenajarea verandei este costisitoare si necesita schimbari majore pentru obtinerea confortului si efectului estetic dorit. Ei bine, afla ca poti face schimbari mici, dar de efect, care te vor ajuta sa obtii rezultatul dorit, folosindu-te de anumite trucuri de amenajare. Asadar, iata cateva idei de amenajare pentru veranda casei tale!

CITESTE SI: 8 trucuri de amenajare pentru locuinte mici

Idei de amenajare pentru veranda

Terasa este un spatiu dedicat relaxarii, asadar, trebuie sa-ti inspire armonie si, bineinteles, sa-ti asigure confortul. Nu te poti relaxa prea bine stand pe un scaun sau o canapea incomoda.

Veranda este un spatiu functional pe care ar fi pacat sa nu-l exploatam pentru confortul propriu, iar daca este acoperita, cu atat mai bine. Magazinele de profil pun la dispozitie o gama larga si variata de mobilier special pentru spatiile exterioare. Cu toate acestea, atunci cand nu ne dorim sa ne avantam in astfel de investitii, in special pentru un spatiu pe care il utilizam numai in sezonul cald, putem improviza. Foarte multe din piesele de mobilier interior pot fi folosite in amenajarea terasei. Asadar, daca ai un set de scaune, o canapea de dimensiuni mici pentru care nu gasesti locul potrivit in interiorul casei tale, scoate-le in aer liber.

idei de amenajare pentru veranda

De asemenea, o veranda de dimensiuni generoase poate fi transformata cu usurinta intr-un spatiu pentru servit masa, unde musafirii tai vor fi mai mult decat incantati cineze alaturi de tine.

idei de amenajare pentru veranda

Un alt aspect important de care nu trebuie sa uitam este vegetatia care, daca exista deja in imprejurimi trebuie completata cu flori naturale, in ghivece sau in vaza, astfel incat sa te simti ca in mijlocul naturii. Un alt accesoriu necostisitor de care te poti folosi sunt pernele decorative cu diferite motive florale sau inspirate din natura, care sa se incadreze in peisajul de ansamblu.

CITESTE SI: 9 motive pentru care ar trebui sa ai plante de apartament

idei de amenajare pentru veranda

Daca veranda casei tale este prea expusa privirilor curioase si iti doresti un plus de intimitate, alege perdele sau draperii. De asemenea, te vor proteja pe timpul zilei de lumina puternica a razelor de soare.

CITESTE SI: 10 idei pentru decorarea balconului


idei de amenajare pentru veranda

Un alt truc pe care-l poti folosi in amenajarea terasei sunt lumanarile. Vor da o nota de romantism si vor imita senzatia de spatiu interior.

idei de amenajare pentru veranda

Tu ce alte idei de amenajare pentru veranda ai pus sau ai pune in practica?

Spread the love