Negru pentru usi de interior: sofisticare, dramatism si eleganta

Negru pentru usi de interior: sofisticare, dramatism si eleganta

negru pentru usi de interior

Negrul este o nonculoare banala, dar de efect in aproape orice situatie. Cu toate acestea, atunci cand vine vorba despre utilizarea ei in decorarea locuintei, nu se inscrie printre preferate.

Acestea fiind spuse, negru pentru usi de interior? Nicio sansa, ar spune unii. Noi iti dam cateva motive pentru care ar trebui sa indraznesti si cum sa faci asocierile cromatice potrivite, astfel incat usile negre de interior sa nu fie sobre, ci foarte elegante.

Negru pentru usi de interior? De ce nu?!

Continue reading

Cum sa alegi usile de exterior pentru caminul tau

Cum sa alegi usile de exterior pentru caminul tau

cum sa alegi usile de exterior

Usile de exterior reprezinta o carte de vizita pentru o casa si locatarii sai, intrucat acestea sunt primul lucru pe care vizitatorii il vad la venire. Tocmai de aceea, cei mai multi proprietari de locuinte aleg ca atunci cand se muta sa-si schimbe usa de la intrare, pentru ca aceasta sa se potriveasca stilului lor personal si conceptului general pe care vor sa-l implementeze la decorarea si utilarea locuintei.

Pot fi, de asemenea, o multime de motive pentru care o persoana sa-si schimbe usa de exterior deja existenta. Fie ca aceasta are nevoie de reparatii, sau doresc sa ii dea un strat nou de vopsea intrucat cel vechi s-a uscat, ori culoarea nu se mai potriveste designului casei, poate ca aspectul acesteia li se pare demodat sau pur si simplu simt nevoia de o schimbare.

Intrucat acesta este primul aspect care le atrage atentia celor care-ti calca pragul, usa de la intrare necesita multa atentie in etapa de selectie. Tocmai de aceea, am grupat, in cele ce urmeaza principalele caracteristici ale unei usi exterioare, la care trebuie sa fim atenti, in momentul in care mergem la cumparaturi sau dam comanda on-line.

Cum sa alegi usi de exterior: 6 aspecte care merita toata atentia

Continue reading

Cunosti semnificatia usilor de culoare rosie?

Cunosti semnificatia usilor de culoare rosie?

Cromatica ocupa un loc foarte importanta in viata noastra. Culorile si asocierile cromatice au un potential urias de a induce diferite stari de spirit. Din acest motiv designerii recomanda nuante precum albastru deschis, bej, lila pentru dormitor, de pilda. Se pare ca acestea induc o stare de calm si liniste interioara.

Citeste si: 6 Culori pentru un somn odihnitor

La polul opus, culori vii precum galbenul sau portocaliul au efecte benefice asupra tonusului si ne induc pozitivitate si energie.

Fiecare culoare are propria ei semnificatie, clar stabilita de-a lungul timpului. V-ati intrebat vreodata care este semnificatia usilor de culoare rosie si care ar putea fi ratiunea de a alege o culoare atat de puternica pentru usa de la intrare?

Semnificatia usilor de culoare rosie

Continue reading