Servicii

Consultanţă & Masuratori

Tariful pentru masuratori este de 200 lei, se plateste in avans si va fi scazut din comanda finala. In cazul in care se renunta la comanda, tariful se considera taxa masurat si nu va fi rambursat.

Dacă ulterior, clientul se hotărăște să achiziționeze ușile din oferta TGG, dintre cele pe care noi le comercializăm, respectiva sumă plătita pentru masuratori si consultanță va fi considerata drept AVANS MARFĂ.

Livrare

Condiții de livrare pentru ușile de interior și exterior
Usile se aduc la comanda, termenul de livrare variază între 15 și 60 zile lucrătoare, în funcție de comenzile aflate în derulare, termenul exact va fi comunicat fiecărui client la lansarea comenzii.

Costuri de livrare

TGG prestează servicii de livrare a mărfurilor (transportul la client a ușilor/accesoriilor aferente) atât în București cât și în Provincie.

  1. Zona 1: BUCUREȘTI și împrejurimi (maxim 15 km) - 150 lei
  2. Zona 2: PROVINCIE (localități aflate peste 15 km de București) - costurile de livrare se tarifează cu 50 Lei + 1,5 Lei pentru fiecare km ce depășește Zona 1 (pe distanța DUS-ÎNTORS).

Montaj

Costuri pentru montajul ușilor de interior și exterior

Pentru București și localitățile limitrofe  (maxim 15 km) manopera pentru montajul ușilor este:

  • Usi interioare: 200 Lei/buc
  • Usi exterioare din Stejar TripluStratificat: 500 Lei/buc. 
  • Usi exterioare din Stejar Masiv: 500 Lei/buc
  • Montaj ansamblu usa exterior ( usa + pui, usi 2k etc) - 5% din valoare produs
  • în cazul ușilor glisante 350 lei/foaie ușă fără căptușeală și pervaz
  • în cazul ușilor glisante 500 lei/foaie ușă cu căptușeală și pervaz

Garanţii

Condiţiile de acordare a garanţiilor pentru uşile de interior si exterior

Termenul de garanţie pentru toate produsele comercializate de noi este 24 luni de la data recepţiei lucrării, durata medie de utilizare fiind de 10 ani.

Reparații, Retușuri și Reglaje

Reparații, retușuri, reglaje pentru uși din lemn de interior și exterior

În perioada de garanție, orice probleme de care suntem direct răspunzători, generate în urma manipulării/transportului/montajului, se vor rezolva de către noi în mod gratuit, fără a necesita din partea dvs. costuri suplimentare.

Dacă în perioada de garanție sunt probleme de altă natură, de care nu ne facem vinovați (zgârieturi, lovituri sau altele) vă putem ajuta în remedierea lor, însa serviciile aferente reparaților, deplasarea, reglajele și retușurile suplimentare vor fi taxate cu o sumă convenită de comun acord, la fața locului.

Asigurăm de asemenea CONTRA-COST  servicii de mentenanță post garanție  pentru toate produsele comercializate de către noi (reglaje, retușuri, reparații).